Предизвикателство здраве

Скъпи приятели, „Предизвикателство здраве“ е моята първа напълно безплатна електронна книга с веган рецепти. Тя ще ви помогне по-лесно и бързо да навлезете във веган начина на хранене и със сигурност ще ви вдъхнови със свежи и разнообразни рецепти.

С нея искам да ви покажа, че растителното хранене хич не е скучно или трудно. Аз ще ви помогна с моите рецепти, без да нараняваме животните, да се храните чисто и здравословно. След като пробвате моите вкусни рецепти, никога повече няма да искате да ядете месо отново, защото ще се почувствате прекрасно, хранейки се само и единствено с растителна храна.

Най-удивителното нещо е, че, колкото повече се запознавате с растителната храна, толкова по-добре ще се чувствате. Ще имате повече енергия, кожата ви ще бъде гладка и сияйна. Само след няколко седмици, ще спрете да жадувате за животински продукти, дори ще се замислите защо някога сте ги консумирали.

Предизвикателство здраве

Свалете напълно безплатно електронната ми книга „Предизвикателство здраве“ в удобен PDF формат.

Книгата жоже да я използвате на всякакви електронни устройства – настолен компютър, лаптоп, таблет или мобилен телефон.

С тази книга искам да ви покажа колко вкусно и лесно може да бъде готвенето само с растителна храна. Тук съм събрала част от любимите си веган рецепти, които най-често приготвям.

Вие и телата ви заслужавате да бъдат наградени с истинска храна. Тук съм за да ви помогна във всяка стъпка по пътя…

^

X