Веган високопротеинова моцарела и рецепта за здравословна фитнес пица

Най-накрая ви представям дългоочакваната рецепта за моята веган моцарела, която е високопротеинова, като се старах макросите да се доближат максимално към истинската моцарела и бонус към нея – рецепта за високопротеинова пица. Надявам се да ви хареса, консистенцията се получава почти същата като на истинската моцарела, по желание може да добавите хранителна мая и други подправки по ваш избор!

Прочети повече

Вкусен дип от бял боб и моркови

Днешната рецепта е нещо подобно на хумуса, но вместо нахут ще използвам бял боб. Получава се страхотен кремообразен дип, подходящ за следобедна закуска със свежи зеленчуци или гарниране на пица, прибавяне към салати, солени палачинки и мн. др.. Продължавам с идеите, които ми дадохте в инстаграм да включа в новите рецепти ваши любими продукти и продукти, които използвате най-често. Едно от предложенията беше бял боб.

Прочети повече

Хумус със спанак

Обожавам да си приготвям хумус, освен че е страхотен дип за свежи зеленчуци, е подходящ за прибавяне към салати, паста или задушени зеленчуци. Отделям времето сама да си го направя, защото повечето готови, които се предлагат в магазините, съдържат и консерванти, които избягвам.

Прочети повече

Високопротеинова конопена тортила

Много често си приготвям тази конопена тортила, която е високопротеинова и нисковъглехидратна. Споделяла съм снимки в инстаграм стори и много от вас пожелаха да кача рецептата тук в блога, ето, че днес реших отново да си приготвя конопената тортила и споделя рецептата с вас!

Прочети повече

Хлорела. Безглутенови веган хлебчета с хлорела.

Днес ще споделя с вас рецепта за солени хлебчета с комбинация от невероятни суперхрани. Спонтанно реших да прибавя хлорела към тези хлебчета от киноа и резултатът беше повече от страхотен! Тези хлебчета са страхотна идея за закуска, намазани с хумус или могат да се прибавят към основно ястие или салата.

Прочети повече