- 50%

#NetiFitHome – 6 седмична тренировъчна програма в домашни условия

35.00 лв. 70.00 лв.

#NetiFitHome е 6 седмична тренировъчна програма специално разработена от мен, за да може да се изпълнява от всеки в домашни условия. Тя е проектирана така, че да спомогне изграждане на чиста мускулна маса, включвайки всички мускулни групи.

В нея ще откриете моите малки трикове за изграждане на чиста мускулна маса.

 

Категория:

Сподели:

Тази програма е проектирана за всеки желаещ да поддържа активност, докато си стои вкъщи. Единственото нещо, което ви е необходимо за изпълнение на упражненията са чифт дъмбели (гирички), като вие избирате тежестта им, според това до каква степен сте напреднали. Ако нямате дъмбели, може да използвате две шишета с вода.

Начинаещ или напреднал, с тази тренировъчна програма може да натоварите мускулите на цялото си тяло. В нея ще откриете моите малки трикове за изграждане на чиста мускулна маса.

Ако сте начинаещ, това е страхотна програма, която ще ви въведе във фитнеса, като ще изградите основните знания в домашни условия, след което може да продължите във фитнес зала.

#NetiFitHome – 6 седмична тренировъчна програма в домашни условия е електронна книга в PDF формат. Може да се използва на всякакви електронни устройства – настолен компютър, лаптоп, таблет или мобилен телефон.

Мнения
 • 0
  0 рейтинг
 • 5 Звезди
  0%
  4 Звезди
  0%
  3 Звезди
  0%
  2 Звезди
  0%
  1 Звезда
  0%
Мнения

Все още няма мнения

Write a customer review

Напиши пръв мение “#NetiFitHome – 6 седмична тренировъчна програма в домашни условия”

^

X