- 33%

Менюто на Нети – любими веган рецепти за здраво и щастливо тяло

20.00 лв.

(3 ревюта) 611 sold

Много се вълнувам да ви представя моята първа книга “Менюто на Нети”, която вече е факт! В нея съм събрала моите любими веган рецепти, с които лично аз се храня ежедневно!

Категория:

Сподели:

Веган, вегетарианец или не, няма значение! Всички рецепти в моята книга са лесни и здравословни, подходящи за всеки, който иска да разнообрази менюто си или да се храни с по-малко животински продукти.

Книгата е разделена на 4 раздела, в раздел “закуски” ще откриете моите любими закуски, в “основни” ястията са подходящи за обяд или вечеря, с порция от “печива и десерти” се глезя за следобедна закуска или лек десерт, а със здравословен коктейл от раздел “смутита и протеинови шейкове” си допълвам дневната нужда от витамини и минарали!

Мнения
 • 5
  3 рейтинг
 • 5 Звезди
  100%
  4 Звезди
  0%
  3 Звезди
  0%
  2 Звезди
  0%
  1 Звезда
  0%
3 мнения за Менюто на Нети – любими веган рецепти за здраво и щастливо тяло
 • Гала Чалъкова

  Като любител на здравословното хранене, чаках с голямо нетърпение книгата „Менюто на Нети“. Няма да повярвате какви чудеса се получават от най-обикновените съставки и продукти. Книгата „Менюто на Нети“ внесе много цвят и настроение в моето ежедневие.

 • Шенай Сабахтин

  Невероятна книга!

 • Бояна

  Силно препоръчвам!
  Книгата на нети ми помона изключително много да премина постепенно към растителното хранене. Научих много рецепти и реално колко лесно е д се храниш с растителна храна. Също така изградих една пълноценна въркза с храната, наслаждавайки се на всяка хапка, гарнирайки закуските си с много плодове и обичайки себе си.

  СИЛНО ПРЕПОРЪЧВАМ!

  • netinka

   Благодаря, Бояна! Радвам се, че съм била част от преминаването ти към по-добро и здравословно хранене!

Write a customer review

Add a review

^

X