- 42%

Менюто на Нети + ЗДРАВО И КРАСИВО ТЯЛО

70.00 лв.

Подари си перфектната комбинация – книгата Менюто на Нети – любими веган рецепти за здраво и щастливо тяло и програмата ЗДРАВО И КРАСИВО ТЯЛО – хранителна и тренировъчна програма за 4 седмици

Категория:

Сподели:

Влезте бързо във форма и предизвикайте тялото си с моето 4 седмично Веган-фит предизвикателство – цветен хранителен режим с рецепти от моята книга и тренировъчен план направен от мен – включващ 6 тренировки седмично, с включено кардио. Електронната книга включва:

– 4 седмичен тренировъчен сплит за фитнес зала с включено кардио за повишаване на силата, изгаряне на излишните мазнини, извайване и доближаване до мечтаното тяло.
– Шопинг лист с покупки за всяка седмица.
– Различно меню за всяка седмица с рецепти от книгата „Менюто на Нети – любими веган рецепти за здраво и щастливо тяло„.
Веган, вегетарианец или не, няма значение! Всички рецепти в моята книга са лесни и здравословни, подходящи за всеки, който иска да разнообрази менюто си или да се храни с по-малко животински продукти.

Книгата е разделена на 4 раздела, в раздел “закуски” ще откриете моите любими закуски, в “основни” ястията са подходящи за обяд или вечеря, с порция от “печива и десерти” се глезя за следобедна закуска или лек десерт, а със здравословен коктейл от раздел “смутита и протеинови шейкове” си допълвам дневната нужда от витамини и минарали!

Мнения
 • 0
  0 рейтинг
 • 5 Звезди
  0%
  4 Звезди
  0%
  3 Звезди
  0%
  2 Звезди
  0%
  1 Звезда
  0%
Мнения

Все още няма мнения

Write a customer review

Напиши пръв мение “Менюто на Нети + ЗДРАВО И КРАСИВО ТЯЛО”

^

X