Еньовче

32.00 лв.

Еньовче е спортна хранителна добавка за отслабване. Благодарение на силния натурален дренажен ефект върху лимфата, оформя бедрата, коленете и глезените тънки и леки с атлетична визия. Кожата става по-гладка и тънка. Еньовче на Free life е без аналог на пазара – дава бързо, ефективно и безопасно решение за концентрирано отслабване в краката. Въздейства дълготрайно и не е свързан с йо-йо ефект.

 

 • 60 капсули в кутия
 • Подходящ за жени и мъже
 • Намялва глада за сладко
 • Спомага премахването на целулит
 • Дренира задържани телесни течности
 • Помага при оттекли крака
 • Не съдържа допинг вещества
 • Подпомага отслабването в зоната на краката
 • Спомага за изчистване и релеф
 • Произведен с извлек от истинско Еньовче
 • Висока концентрация на биологично активни вещества
 • Запазва хидратацията на клетката
Категория: Етикет:

Сподели:

Ползи от Еньовче – натурална хранителна добавка за отслабване

 

 

Отекли крака и лимфен застой

 

Еньовче е първата хранителна добавка специално създадена за намаляване на оттока на краката следствие на изявен лимфен застой. Ефектът й се дължи на ускоряване на лимфния поток на тъканите, подобряване течливостта на лимфата (разграждане на отпадни продукти) и намаляване пропускливостта (пермеабилитета) на лимфните съдове. По този начин се предотвратява „излизането“ на течности от съдовете и развитие на лимфен застой.

 

Чрез астригентно (стягащо) тъканите действие, Еньовче активира и подобрява функцията на лимфната система. Всички тези действия водят до чувствително намаляване на отока в краката. Подобрява се тургурът и гладкостта на кожата и тя става нормално розова и еластична.

 

 

Подпомага отслабването в зоната на краката

 

Еньовче е създаден за всички, които искат акцентирано отслабване в областта на краката благодарение на двете си уникални действия водещи до отслабване им. Най-често при проблеми с отслабването в тази зона се наблюдава нарушение на лимфен отток, което води до невъзможност за включването на едно количество извънклетъчна течност в телесната циркулация и оттам набъбване на тъканите следствие на това. Това води и до понижение на обмяната на клетките и засилена тенденция за натрупване на мазнини.

 

Еньовче е единствената хранителна добавка ускоряваща лимфния отток, което води до бързо прибиране и отслабване на краката за кратък период от време.

Второто му действие води до по-добро превръщане на мазнините в енергия от тялото, следствие на което натрупаните мазнини и целулитни наслагвания се изчистват. Изключителната му ефективност се дължи на уникалния състав от биологично-активни вещества.

 

Работи еднаква добре както при трениращи и така и при нетрениращи хора. Особено подходящ за хора, седящи по цял ден на работното си място.

 

 

Целулит с изявен лимфен застой

 

Лимфата е междинно звено в обмяната на веществата, протичаща между кръвната плазма и клетките. Тя е разположена в междуклетъчното пространство. Когато се появи пречка в протичането на лимфната течност възниква напрежение и стагнация в лимфната система. Капилярите не се затварят, лимфните съдове се разширяват и лимфата не се отвежда. Появява се оток, който се нарича лимфадем.

 

Отпадните продукти от метаболизма (главно с белтъчен произход) на клетките остават в тъканите, което води до допълнително напрежение и задържане на лимфа. Нарушения лимфен отток и задръжката на отпадни продукти от метаболизма на клетките създават предпоставки за развитие на целулит. Първоначално нарушеният лимфен отток се вижда като неравности по кожата.

 

Отпадните продукти от своя страна са предпоставка за развитие на възпалителен процес, който води до разрастване на съединителна тъкан следствие на възпалението. Разрастването й води до придърпване на кожата и развитието на т.нар. „портокалова кожа“.

 

Еньовче съдържа в една капсула

 • Extr. Siccum Galium Verum L. 320mg Сух екстракт от надземни части на истинско Еньовче
 • Антислепващи агенти /силициев диоксид Е551 и магнезиев стеарат Е572/
 • Капсула – микрокристална целулоза.

 

 

Начин на употреба на Еньовче

 

Като хранителна добавка 3 пъти дневно по 1 капсула приети с вода или според препоръката на медицински специалист или фитнес инструктор.

 

За най-добър ефект използвайте Еньовче за месец и половина, след което починете около месец. Съчетайте с подходящ хранителен, воден и тренировъчен режим. С тази цикличност продуктът може да се използва дълго без риск за здравето.

 

Необходимо количество за един месец: 90-120 капсули 

 

Съхранявахте на сухо и проветриво място при температура до 25°C

Мнения
 • 0
  0 рейтинг
 • 5 Звезди
  0%
  4 Звезди
  0%
  3 Звезди
  0%
  2 Звезди
  0%
  1 Звезда
  0%
Мнения

Все още няма мнения

Write a customer review

Напиши пръв мение “Еньовче”

^

X