Акварен

32.00 лв.

АкваРен е фитодиуретик изключително бързо елиминиращ водната задръжка в тялото. Подпомага физиологичната дейност на бъбреците, запазвайки водно-солевия баланс на тялтото, без да води до „суха и набръчкана кожа“.

Категория: Етикети: ,

Сподели:

АкваРен е фитодиуретик изключително бързо елиминиращ водната задръжка в тялото. Подпомага физиологичната дейност на бъбреците, запазвайки водно-солевия баланс на тялтото, без да води до „суха и набръчкана кожа“
АкваРен e хранителна добавка, която се препоръчва при:
– Отслабване и задръжка на вода
– Целулит с изявена водна задръжка
– Фитнес и бодибилдинг
КАК ПОМАГА:
1. Важен фактор за намаляване на телесното тегло по време на диетичен режим (особено силно важи за трудно понижаващи телесното си тегло хора) е елиминиранетона извънклетъчно задържаната вода в организма. Задържането на течности затруднява транспортирането на активни метаболити и отпадни продукти към и от клетките към лимфата. Получава се увеличено налягане в тъканите, което притиска кръвоносните съдове. Това затруднява храненето на клетката и води до забавяне и нарушение на клетъчния метаболизъм.С приемане на АкваРен ще загубите 1-2 кг излишни течности още в началото на диетичния режим. АкваРензапазва хидратацияата на клетката и електролитния баланс на тялото.Диуретичниятефект на АкваРенима редица предимства пред стандартните диуретици, включително и калий съхраняващите.При АкваРен няма „сух и набръчкан“ вид на кожата,състояние  до коетоя  довеждат стандартните диуретици.
2. Целулит
Една от причините за образуване на целулит е задръжката на течности в проблемните зони: кракаи седалище.Това се отнася за всички форми на целулит. В проблемните зони се задържат отпадни продукти, повечето с белтъчен произход. Те създават предпоставка за разрастване на съединителната тъкан и трайно нарушение на обменните процеси в засегнатите тъкани.
Характерни симптоми на целулит са: колебание в телесните килограми, жажда и намалена диуреза, деформирана, удебелена кожа и оттекли подкожно тъкани.
АкваРен е хранителна добавка, която има подпомагащо действие на процедурите свързани с дренаж на проблемните зони при целулит – мануални и инструментални масажи.
3. Фитнес и Бодибилдинг
АкваРен спомага елиминирането на подкожната вода преди и по време на състезание. Това позволява постигане на по-добър релеф на състезателя и придавя „тънкия вид“ на кожата. AкваРене незаменима алтернатива на всички диуретични средства, чиято употреба води до „мекия и плосък“ вид на мускулите.

Съдържание в 1 доза (1 капс.):

Extr. Folium Betula Pendulae siccum 400mg
Сух екстракт от листа на бреза

 

Начин на прием:

като хранителна добавка 3пъти дневно по 1 капсула  приети с храна или според препоръката на специалист

 

Опаковка:

60 капс

 

Количество в 1 доза:

1 капс

 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.

Мнения
 • 0
  0 рейтинг
 • 5 Звезди
  0%
  4 Звезди
  0%
  3 Звезди
  0%
  2 Звезди
  0%
  1 Звезда
  0%
Мнения

Все още няма мнения

Write a customer review

Напиши пръв мение “Акварен”

^

X