Закуски, Рецепти

„Малинова магия“ върху оризовки в комбинация с „Оракул“ – сила за ума

Вярно е, че след всяка тренировка ние имаме нужда да се възстановим и поправим микротравмите в мускулите, както и презаредим изчерпания гликоген в тях. Гликогенът е ценен ресурс, без който тялото ни не може да функционира. Това е и причината, човешкият организъм да е толкова ефективен във възстановяването на гликогенa. Винаги съм твърдяла, че следтренировъчното хранене е изключително важно и в действителност трябва да му обърнем сериозно внимание!

В моята „Малинова подготовка“ за състезание аз се старая да дам всички нужни вещества на организма си, като не го лишавам от нито един макро или микро елемент. Точно затова избирам и включвам продуктите на Ancestral Superfoods в менюто си. ( директен линк към сайта им )

Обичам да си приготвям малинов протеинов крем, към който прибавих и 10 г от „Оракул“ – сила за ума на Ancestral Superfoods. Преди да споделя страхотната комбинация на оризовки и „Малинова магия“, ето малко повече полезна информация за „ORACLE“:

Това е специално  разработена формула за подпомагане на когнитивните и ментални способности на мозъка. Продукт богат на минерали и баластни вещества; с алкално-киселинен баланс. Засилва имунната система; допринася за оптимизиране нивата на холестерола; подпомага паметта и когнитивните ментални способности. Има противосъстаряващ ефект; пречиства кръвта и предпазва кръвоносните съдове и артериите. Продуктът е холистича формула, съдържаща внимателно подбрани съставки, които спомагат за:

  • Подсилване на имунитета
  • Забавяне на стареенето
  • Подсилване на паметта и мисловната дейност
  • Предпазване на кръвоностните съдове и артериите
  • Пречистване на организма и подсилване на обмяната
  • Набавяне на дневната доза от GABA (гама аминомаслена киселина)

    Продуктът ORACLE е вдъхновен от оракулите – свещените пророци в древните общества. Те са били проводници на божественото на земята и посредници между физическата и духовна сфера. Те са притежавали и голяма канализираща и умствена сила.

Необходими продукти за „Малинова магия“ върху оризовки в комбинация с „Оракул“ – сила за ума (1 порция):

4 био оризовки
35 г неовкусен грахов протеин
10 г „Оракул“ на ANCESTRAL Superfoods
100 г малини
10 г боровинки
125 мл вода
15 г натурално фъстъчено масло
щипка хималахска сол
канела
листенца мента

 

Начин на приготвяне:

Разбъркайте граховия протеин с водата, хималайската сол и „Оракул“ на ANCESTRAL Superfoods. Отделно намачкайте малините с вилица и ги прибавете към получения протеинов крем. Гарнирайте с фъстъчено масло, боровинки, листенца мента и канела. Насладете се на „Малинова магия“ сервирана върху оризовки!

Хранителна стойност за цялата порция, с топинга: 443 кал, 38 г въглехидрати, 13 г мазнини, 38 г протеин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *